Menu
 


Odaberi Capture dodatak uz koji dobijaš 100 GB prostora za skladištenje svojih fotografija i video zapisa kao i dodatnih 10 GB interneta za korišćenje aplikacije.


 

Tvoje uspomene su uvijek na sigurnom


U slučaju kvara, gubitka ili promjene mobilnog uređaja ne moraš ručno da prebacuješ fotografije i video snimke - Capture će to uraditi za tebe, a možeš im jednostavno pristupiti sa mobilnih uređaja ili sa računara. Uz Capture ćeš osloboditi memoriju svog telefona za druge potrebe, dok će tvoje fotografije i video snimci biti bezbjedno sačuvani na Telenor Cloud-u.

 
 
 


Capture je vrlo jednostavan za korišćenje. Dovoljno je da preuzmeš aplikaciju na pametni uređaj i napraviš korisnički nalog. Tom prilikom možeš da podesiš opciju za automatsko postavljanje slika i video zapisa.

Ova opcija se podešava u samoj aplikaciji, tako da imaš potpunu kontrolu nad korišćenjem iste. Telenor ti daje dovoljno internet saobraćaja da možeš bezbrižno da koristiš servis.

 
 

Detaljno o Capture servisu

 

Cijena i kako aktivirati?

 

Capture usluga je dostupna za sve korisnike putem Moj Telenor aplikacije ili portala i važi 30 dana od dana aktivacije. Aktivacija Capture kao tarifnog dodatka se naplaćuje u iznosu od 2.95 EUR sa porezom.


Ukoliko si korisnik Play plus ili Premium plus paketa u okviru Moj Telenor aplikacije ili portala možeš da se odlučiš za Capture i koristiš ga bez dodatne nadoknade.


Aktivirani dodatak se automatski obnavlja svakog mjeseca, a u svakom trenutku možeš da se odjaviš putem  Moj Telenor aplikacije ili portala.


Cijena usluge: 2.95 EUR mjesečno, ili 30 dana od dana aktivacije.

besplatno uz Play plus i Premium plus pakete


Uslovi korišćenja usluge Capture.


 
 
 

Aktiviraj servis putem

Moj Telenor aplikacije 

Aktiviraj servis putem