Menu
 
 

Preuzmi i besplatno koristi Capture aplikaciju do 05. februara 2018.Odaberi Capture dodatak uz koji dobijaš prostor za skladištenje svojih fotografija i video zapisa kao i dodatni internet za korišćenje aplikacije*.


 

 

*Od 05.02.2018. Capture dodatak će nuditi 100GB prostora, uz 10 GB interneta za korišćenje Capture aplikacije, svim korisnicima koji aktiviraju Capture, ili kao besplatnu aplikaciju u okviru tarifnog paketa, ili kao tarifni dodatak. Više detalja o promjeni uslova aktivacije Capture dodatka nakon 05.02.2018. pronađi ovdje.

 
 

Tvoje uspomene su uvijek na sigurnom


U slučaju da izgubiš, oštetiš ili promijeniš telefon ili tablet uređaj,tvoje fotografije i video snimci biće na sigurnom. Možeš im jednostavno pristupiti sa mobilnih uređaja ilisa računara putem svog jedinstvenog naloga.

 
 

Capture je vrlo jednostavan za korišćenje. Dovoljno je da preuzmeš aplikaciju na pametni uređaj i napraviš korisnički nalog. Tom prilikom možeš da podesiš opciju za automatsko postavljanje slika i video zapisa, dok ti Telenor daje dovoljno internet saobraćaja da možeš bezbrižno da koristiš servis.

 

Detaljno o Capture servisu

 
 

Cijena i kako aktivirati?

 


Capture ti pruža mogućnost da sačuvaš drage uspomene i da ih kasnije vidiš na bilo kom uređaju. U slučaju kvara, gubitka ili promene mobilnog uređaja ne moraš ručnog da prebacuješ fotografije i video snimke - Capture će to uraditi za tebe. Capture servis ti nudi i internet saobraćaj za prenos podataka sa i na Cloud prostor.


Usluga je besplatna.


Uslovi korišćenja usluge Capture.


 
 
 

Aktiviraj servis putem

Moj Telenor aplikacije 

Aktiviraj servis putem