Menu
 


Odaberi Capture dodatak uz koji dobijaš 100 GB prostora za skladištenje svojih fotografija i video zapisa kao i dodatnih 10 GB interneta za korišćenje aplikacije.


Tvoje uspomene su uvijek na sigurnom


U slučaju da izgubiš, oštetiš ili promijeniš telefon ili tablet uređaj,tvoje fotografije i video snimci biće na sigurnom. Možeš im jednostavno pristupiti sa mobilnih uređaja ilisa računara putem svog jedinstvenog naloga.

 
 
 

Capture je vrlo jednostavan za korišćenje. Dovoljno je da preuzmeš aplikaciju na pametni uređaj i napraviš korisnički nalog. Tom prilikom možeš da podesiš opciju za automatsko postavljanje slika i video zapisa, dok ti Telenor daje dovoljno internet saobraćaja da možeš bezbrižno da koristiš servis.

 

Detaljno o Capture servisu

 
 

Cijena i kako aktivirati?

 

Ukoliko si korisnik Prenesi Play+ ili Premium+ paketa, u okviru Moj Telenor aplikacije ili portala možeš da se odlučiš za Capture. Koristi ga bez dodatne nadoknade u okviru paketa, jer dobijaš 10 GB internet saobraćaja za korišćenje ovog servisa.


Capture usluga dostupna je za sve korisnike (fizička lica)  putem Moj Telenor aplikacije ili portala i kao tarifni dodatak čija aktivacija se naplaćuje u iznosu od 2.95 € sa porezom.


Uslovi korišćenja usluge Capture.


 
 
 

Aktiviraj servis putem

Moj Telenor aplikacije 

Aktiviraj servis putem