Menu
 
 

Tvoje uspomene su uvijek na sigurnom

 

U slučaju da izgubiš, oštetiš ili promijeniš telefon ili tablet uređaj,tvoje fotografije i video snimci biće na sigurnom. Možeš im jednostavno pristupiti sa mobilnih uređaja ilisa računara putem svog jedinstvenog naloga.

 
 
 

  • Bezbjedno čuvaj uspomene na zaštićenom online serveru.
  • Pristupi svojim fotografijama u svakom trenutku sa bilo kog uređaja.
  • Oslobodi memoriju telefona za druge potrebe.
  • Besplatno koristi internet saobraćaj namijenjen samo za Capture aplikaciju.

 

Preuzmi i besplatno koristi aplikaciju do kraja 2017.

 

U slučaju da izgubiš, oštetiš ili promeniš telefon ili tablet uređaj, tvoje fotografije i video snimci biće na sigurnom. Možeš im jednostavno pristupiti sa mobilnih uređaja ili sa računara putem svog jedinstvenog naloga.

 
 
 
 
 
 
 

Capture je vrlo jednostavan za korišćenje. Dovoljno je da preuzmeš aplikaciju na pametni uređaj i napraviš korisnički nalog. Tom prilikom možeš da podesiš opciju za automatsko postavljanje slika i video zapisa, dok ti Telenor daje dovoljno internet saobraćaja da možeš bezbrižno da koristiš servis.

 

Detaljno o Capture servisu

 
 

Cijena i kako aktivirati?

 


Capture ti pruža mogućnost da sačuvaš drage uspomene i da ih kasnije vidiš na bilo kom uređaju. U slučaju kvara, gubitka ili promene mobilnog uređaja ne moraš ručnog da prebacuješ fotografije i video snimke - Capture će to uraditi za tebe. Capture servis ti nudi i internet saobraćaj za prenos podataka sa i na Cloud prostor.


Usluga je besplatna.


Uslovi korišćenja usluge Capture.


 
 
 

Aktiviraj servis putem

Moj Telenor aplikacije 

Aktiviraj servis putem