Capture

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE DIGITALNI SERVISI CAPTURE

Share this:

 

Tvoje uspomene su uvijek na sigurnom

 


U slučaju da izgubiš, oštetiš ili promijeniš telefon ili tablet uređaj,tvoje fotografije i video snimci biće na sigurnom. Možeš im jednostavno pristupiti sa mobilnih uređaja ilisa računara putem svog jedinstvenog naloga.


  • Bezbjedno čuvaj uspomene na zaštićenom online serveru.
  • Pristupi svojim fotografijama u svakom trenutku sa bilo kog uređaja.
  • Oslobodi memoriju telefona za druge potrebe.
  • Besplatno koristi internet saobraćaj namijenjen samo za Capture aplikaciju.

 

Preuzmi i besplatno koristi aplikaciju do kraja 2017.

 

U slučaju da izgubiš, oštetiš ili promeniš telefon ili tablet uređaj, tvoje fotografije i video snimci biće na sigurnom.

Možeš im jednostavno pristupiti sa mobilnih uređaja ili sa računara putem svog jedinstvenog naloga.

 
 
 
 
 
 
 
 Capture je vrlo jednostavan za korišćenje. Dovoljno je da preuzmeš aplikaciju na pametni uređaj i napraviš korisnički nalog. Tom prilikom možeš da podesiš opciju za automatsko postavljanje slika i video zapisa.


Ova opcija se podešava u samoj aplikaciji, tako da imaš potpunu kontrolu nad korišćenjem iste. Telenor ti daje dovoljno internet saobraćaja da možeš bezbrižno da koristiš servis.


 

Detaljno o Capture servisu

 

Cijena i kako aktivirati?

 

Jedinstveni servis i ponuda na tržištu sa dovoljnom količinom prostora (25, 50, 100GB) i za najzahtijevnije korisnike, kao i besplatnim internet saobraćajem za korišćenje aplikacije, bez naknade do kraja 2017. Svi pripejd korisnici dobijaju 25GB prostora za podatke i 2GB besplatnog internet saobraćaja namijenjenog isključivo za Capture.


 


Capture ti pruža mogućnost da sačuvaš drage uspomene i da ih kasnije vidiš na bilo kom uređaju. Ovaj servis možeš koristiti i putem računara, i odatle pristupiš fotografijama koje se nalaze na drugim pametnim uređajima. U slučaju kvara, gubitka ili promene mobilnog uređaja ne moraš ručnog da prebacuješ fotografije i video snimke - Capture će to uraditi za tebe.


Za razliku od servisa kao što su Dropbox ili Google Drive koji nude samo internet prostor, Capture servis ti nudi i internet saobraćaj za prenos podataka sa i na Cloud prostor. Usluga je besplatna.


Uslovi korišćenja usluge Capture.


 
 
 

Aktiviraj servis putem

Moj Telenor aplikacije 

Aktiviraj servis putem