Menu
 

Dragi igrači, kvalifikacioni turniri su završeni i zahvaljujemo se svima koji su poslali svoje podatke. Kontaktiranje pobjednika je u toku. Uskoro ćemo i ovde objaviti finalni spisak igrača koji su ostvarili plasman u nacionalno finale, a finaliste ćemo dalje kontaktirati sa detaljima sljedeće faze turnira.Nacionalno finale održaće se u Telenor Areni, 15.12.2017., u okviru Games.CON festivala. Najbolja 4 igrača osvojiće po Samsung Galaxy J5 2017, dok će najboljih 8 ostvariti i plasman u regionalno finale, koje će se održati sutradan, na istom mjestu. Najbolje igrače regionalnog finala takođe čekaju vrijedne nagrade. Detaljnije informacije o daljim koracima i nagradama možeš da pronađeš u nastavku stranice.


Napomena: Učešćem u turniru potvrđuješ saglasnost sa uslovima takmičenja. Pravo učešća ostvaruju samo državljani Crne Gore koji ispunjavaju gore navedene uslove.

 
 
 

Pobjednici onlajn turnira ostvaruju plasman u regionalno finale, koje će se održati u Beogradu u okviru Games.CON konferencije, a pobjednike regionalnog finala čekaju sljedeće nagrade:

 
 

Četvrto mjesto osvaja 250 €

Peto, šesto, sedmo i osmo mjesto osvajaju po 150 €

 
 
 
 

1. KORAK - ONLAJN TURNIR


Iskoristi kod iz zlatnog kovčega kako bi pristupio onlajn turniru. Kod će biti dostupan uskoro i biće objavljen na ovoj stranici. Najboljih 50 igrača iz onlajn turnira biće pozvano da učestvuje u finalnom onlajn turniru, gde najbolja 4 borca ostvaruju plasman u regionalno finale.


Učešće u onlajn turnirima i plasman u regionalno finale mogu da ostvare samo državljani Crne Gore u skladu sa uslovima takmičenja. Igrači koji ne ispunjavaju uslove neće biti kontaktirani povodom daljeg učešća.

 
 

Ukoliko si među 50 najboljih sa onlajn turnira, a ispunjavaš gore navedene uslove, potrebno je da nam pošalješ svoje podatke na adresu telenorarena@telenor.me, najkasnije 24h nakon završetka turnira, a obavestićemo te o daljim koracima selekcije za regionalno finale.


Podaci koje treba da pošalješ su:

  • Ime i Prezime
  • Svoj nick iz igre
  • Jedinstveni tag iz igre
  • Broj telefona


Prijave poslate pre završetka prvog online turnira 28.11. neće biti uzete u obzir!

 
 
 

2. KORAK - REGIONALNI TURNIR


Regionalno finale održaće se u subotu, 16. decembra, u okviru Games.CON festivala u Beogradu. Na ovom turniru, pored najboljih igrača iz Crne Gore, učestvovaće i borci iz Srbije i Bugarske, a najboljih 8 igrača sa ovog finalnog takmičenja čekaju brojne nagrade.