Menu
 
 

Pristup Facebook, WhatsApp i Twitter društvenim mrežama

 
Facebook, WhatsApp i Twitter su prve stvari koje provjeravaš kad se probudiš? Onda je mjesečni dodatak Društvene mreže kao stvoren za tebe! Ovaj dodatak postpejd korisnicima (fizičkim licima) omogućava pristup navedenim društvenim mrežama, uz 10 GB internet saobraćaja samo za ove aplikacije, po cijeni od 1.68 eura mjesečno.
 
 
 
 
 

Prva aktivacija besplatna

 
Prva aktivacija tarifnog dodatka "Društvene mreže" je besplatna za postpejd korisnike, a Facebook, Twitter i WhatsApp servisi se mogu koristiti u periodu od 30 dana od datuma aktivacije. Nakon isteka ovog perioda tarifni dodatak se naplaćuje u iznosu od 1.99 eura sa porezom.

Ukoliko korisnik ne deaktivira dodatak prije isteka 30 dana promotivnog perioda, korišćenje dodatka će nakon toga biti naplaćeno za tekući mjesec.
 
 
 

Cijena i kako aktivirati?

 

Ukoliko si korisnik Play plus ili Premium plus paketa, u okviru Moj Telenor aplikacije ili portala možeš da izabereš Društvene mreže kao dodatak koji možeš da koristiš bez dodatne nadoknade u okviru paketa.


U slučaju da želiš da prestaneš sa korišćenjem servisa "Društvene mreže", deaktivacija mora da se izvrši putem istih kanala preko kojih je dodatak aktiviran.


Uslovi korišćenja


 
 
 

Aktiviraj putem

Moj Telenor aplikacije


 

Aktiviraj putem