Menu
 

Šta je MoveTime pametni sat?


MoveTime je GPS-GSM sat i uređaj nove generacije, koji roditeljima omogućava da komuniciraju i prate lokaciju svog djeteta uz pomoć Move Time mobilne aplikacije. Uz ovaj sat roditelji će uvijek biti u kontaktu sa svojom djecom. 

 
 

GPS prijemnik

Zahvaljujući njemu roditelji putem aplikacije primaju informacije o mjestu na kojem se nalazi dijete u svakom trenutku. Informacija o lokaciji djeteta se ažurira svakih pet sekundi.Sat pamti aktivnosti djeteta i čak kad dođe do iznenadnog prekida veze sa serverom, kako bi nakon uspostave veze roditelji imali kompletnu informaciju.

 

Pozivi i poruke

Sat može da šalje i prima pozive i glasovne poruke isključivo od brojeva koje su roditelji uneli putem aplikacije. Svi ostali pozivi se ignorišu. Ovaj sat takođe može da prima tekstualne poruke poslate putem aplikacije. Maksimalna dužina jedne poruke je 20 karaktera. Poruke se šalju putem Interneta i ne naplaćuju se dodatno od strane mobilnih operatera.

 

SOS dugme

U Move Time aplikaciju, koja je instalirana na telefonu roditelja, može se unijeti do tri broja koje dijete poziva pritiskom SOS dugmeta. Nakon aktivacije SOS funkcije, sat redom poziva definisane brojeve sve dok ne uspostavi vezu sa jednim od njih. U međuvremenu, roditelji primaju informacije o trenutnoj lokaciji djeteta.

 
 
 

Cijena uređaja


 

29.9 eur

uz ugovornu obavezu 24 mjeseca

uz tarifni paket Junior Sat


59.9 eur

uz ougovornu obavezu 12 mjeseci

uz tarifni paket Junior Sat


89.9 eur

bez ugovorne obaveze

uz tarifni paket Junior Sat


 
 


*Mjesečna pretplata Junior sat tarifnog paketa iznosti 3.95 eur u okviru koje je uključeno 1000 minuta u Telenor mrezi, 100 minuta ka svim mrežama, kao i 100 MB interneta u nacionalnom saobraćaju koji omogućavaju nesmetano korišćenje svih funkcionalnosti sata.

 

Dodatne informacije

Uslovi koji važe isključivo uz kupljen uređaj