Menu
 

Aplikacija My Contacts se isključuje 1. marta 2018. godine


Zahvalni smo što ste vjerovali aplikaciji My contacts za brigu o vašim najdragocenijim stvarima - vašim kontaktima. Međutim, žao nam je što vas sada obavještavamo da se aplikacija My Contacts isključuje 1. marta 2018. godine.


Prije 1. marta 2018. godine bi trebalo da izvršite sinhronizaciju koja će kopirati sve vaše kontakte na vaš telefon. Nakon ovog datuma će sve biti izbrisano i nećete biti u mogućnosti da pristupite svom nalogu. Bezbjedno izvršite sinhronizaciju u nekoliko koraka:

 
 
 
1. Otvorite/prijavite se u aplikaciju My Contacts.
 
 
2. Pritisnite dugme Napravi ponovo kopiju i pustite da se postupak sinhronizacije završi.
 
 
3. Kada se sinhronizacija završi, svi kontakti će biti prebačeni nazad u telefonski imenik.
 

Trebalo bi takođe da preuzmete .csv datoteku koja sadrži rezervnu kopiju vaših kontakata. Možete da preuzmete .csv datoteku prateći korake ispod:


  • Prijavite se na mycontacts-app.com
  • Kliknite na ikonu za podešavanja
  • Pomerite nadole do „Uvezite/izvezite kontakte i podatke kontakata“ i kliknite na „Izvezi kontakte“


Molimo da obratite pažnju da će vaši podaci biti obrisani 1. Marta 2018.