My Contacts

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE DIGITALNI SERVISI MY CONTACTS

Share this:

 
 

Olakšava rad sa telefonskim imenikom

 
 My Contacts je aplikacija koja na lak, jednostavan i siguran način čuva tvoje kontakte. Možeš lako i jednostavno da prebaciš svoje kontakte na novi telefon ili da ih povratiš ukoliko izgubiš ili zamijeniš telefon, jer ih čuva onlajn.

Još jedna sjajna opcija ove aplikacije je mogućnost da prebaciš svoje kontakte sa starih uređaja, koji su bili u upotrebi pre pojave pametnih telefona. Dovoljno je da posjetiš web aplikaciju i da se registruješ pomoću svog broja mobilnog telefona, imejl adrese i lozinke. Od tog trenutka, možeš da dodaješ ili brišeš kontakte, kao da i da mijenjaš podatke za svaki kontakt pojedinačno.
 
 
 

My Contacts web site

 
Ukoliko postoje duplikati, na My Contacts aplikaciji je moguće povezati ih u jedan kontakt. Takođe, kontaktima možeš da dodijeliš profilnu sliku sa njihovih Facebook naloga.

Posjeti My Contacts web site i lako unesi nove kontakte i napravi potrebne izmjene. Sve izmjene imenika se automatski sinhronizuju sa tvojim telefonom. My Contacts aplikaciju trenutno podržavaju telefone koji su bazirani na Android i iOS operativnim sistemima, kao i stariji modeli telefona.

Ukoliko nisi siguran da li je telefon koji koristiš podržan od strane My Contacts aplkacije, posjeti https://rs.mycontacts-app.com/podrzani-modeli i provjeri da li se tvoj telefon nalazi na spisku uređaja koji podržavaju ovaj servis.

 
 

Cijena i kako aktivirati?

 

Aktivacija i deaktivacija My Contacts dodatka:

- Putem portala Moj Telenor

- Putem aplikacije Moj Telenor


Aktivacija je besplatna ali se saobraćaj za korišćenje ovog servisa naplaćuje.


Uslovi korišćenja usluge My Contacts.

 
 

Aktiviraj servis putem

Moj Telenor aplikacije 

Aktiviraj servis putem