Menu
 
 

Lako i jednostavno prebaci svoje kontakte na novi telefon ili ih povrati ukoliko izgubiš ili zamijeniš telefon, jer ih My Contacts čuva onlajn.

 
Još jedna sjajna opcija ove aplikacije je mogućnost da prebaciš svoje kontakte sa starih uređaja, koji su bili u upotrebi pre pojave pametnih telefona. Dovoljno je da posjetiš web aplikaciju i da se registruješ pomoću svog broja mobilnog telefona, imejl adrese i lozinke. 
 
 

 
 

My Contacts web site

 
Ukoliko postoje duplikati, na My Contacts aplikaciji je moguće povezati ih u jedan kontakt. Takođe, kontaktima možeš da dodijeliš profilnu sliku sa njihovih Facebook naloga.

Posjeti My Contacts web site i lako unesi nove kontakte i napravi potrebne izmjene. Sve izmjene imenika se automatski sinhronizuju sa tvojim telefonom. My Contacts aplikaciju trenutno podržavaju telefone koji su bazirani na Android i iOS operativnim sistemima, kao i stariji modeli telefona.

Ukoliko nisi siguran da li je telefon koji koristiš podržan od strane My Contacts aplkacije, posjeti https://rs.mycontacts-app.com/podrzani-modeli i provjeri da li se tvoj telefon nalazi na spisku uređaja koji podržavaju ovaj servis.

 
 

 

Cijena i kako aktivirati?

 

Aktivacija i deaktivacija My Contacts dodatka:

- Putem portala Moj Telenor

- Putem aplikacije Moj Telenor


Aktivacija je besplatna ali se saobraćaj za korišćenje ovog servisa naplaćuje.


Uslovi korišćenja usluge My Contacts.

 
 

Aktiviraj servis putem

Moj Telenor aplikacije 

Aktiviraj servis putem