Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE APLIKACIJE SMARTIĆ SATIĆ
 
 

Smartić satić je GPS-GSM sat i uređaj nove generacije, koji roditeljima omogućava da komuniciraju i prate lokaciju svog djeteta uz pomoć mobilne aplikacije. 


Od sada uz dječiji sat odaberite i novi Smartić tarifni paket uz koji dobijate neograničene pozive u mreži, 50 minuta ka drugim mrežama i neograničen internet za nesmetano korišćenje svih funkcionalnosti sata.

 
 

SMARTIĆ TARIFNI PAKET50 min

+ neograničeni minuti u mreži
Neograničen internet
2.49 EUR / mjesečno
 
 
 

Alcatel MT40x dječiji satić

 
Pametni sat koji uz GPS prijemnik omogućava roditeljima da putem aplikacije prate lokaciju svog deteta.

Uređaj poseduje i ekran u boji koji je osetljiv na dodir, dok je takođe opremljen i video kamerom i nudi mogućnost za realizaciju dvosmernih video poziva, putem internet konekcije. Takođe podržava fotografisanje i deljenje fotografija sa porodicom i prijateljima, slanje i primanje govornih poruka, a tu je i neizostavno dopisivanje koje može biti samo sa jednim roditeljem ili grupno.
 
Cijena uređaja (mjesečno) Smartić paket Ukupno (mjesečno)

12 rata

uz ugovornu obavezu

10 eur

2,49 eur

mjesečno

12,49 eur

24 rate

uz ugovornu obavezu

5 eur

7,49 eur

 
 
 
 
 

Myki Touch

 
Sat je opremljen GPS prijemnikom koji omogućava roditeljima da putem aplikacije primaju informacije o lokaciji deteta. Informacije o lokaciji se ažuriraju svakih pet sekundi, dok sat pamti aktivnosti deteta čak i ako dođe do iznenadnog prekida veze sa serverom, kako bi nakon uspostave veze roditelji imali kompletnu informaciju.

Sat može da šalje i prima pozive i glasovne poruke, ali isključivo od brojeva koje su roditelji uneli putem aplikacije (dok se ostali pozivi ignorišu). Ukoliko dete pritisne SOS dugme, sat redom poziva definisane brojeve sve dok ne uspostavi vezu sa jednim od njih.
 
Cijena uređaja (mjesečno) Smartić paket Ukupno (mjesečno)

12 rata

uz ugovornu obavezu
7 eur

2,49 eur

mjesečno

9,49 eur

24 rate

uz ugovornu obavezu
3,5 eur

5,99 eur

 
 
 

Dodatne informacije o Smartić paketu

Uslovi koji važe isključivo uz kupljen uređaj