Menu
 

Smartić satić je GPS-GSM sat i uređaj nove generacije, koji roditeljima omogućava da komuniciraju i prate lokaciju svog djeteta uz pomoć mobilne aplikacije. Od sada uz dječiji sat odaberite i novi Smartić tarifni paket uz koji dobijate neograničene pozive u mreži, 50 minuta ka drugim mrežama i neograničen internet za nesmetano korišćenje svih funkcionalnosti sata.

 
 

GPS prijemnik

Zahvaljujući njemu roditelji putem aplikacije primaju informacije o mjestu na kojem se nalazi dijete u svakom trenutku. Sat pamti aktivnosti djeteta i čak kad dođe do iznenadnog prekida veze sa serverom, kako bi nakon uspostave veze roditelji imali kompletnu informaciju.

 

Pozivi i glasovne poruke

Sat može da šalje i prima pozive i glasovne poruke isključivo od brojeva koje su roditelji unijeli putem aplikacije. Svi ostali pozivi se ignorišu. 

 

SOS dugme

U mobilnu aplikaciju, koja je instalirana na telefonu roditelja, može se unijeti do 20 brojeva koje dijete poziva pritiskom SOS dugmeta. Nakon aktivacije SOS funkcije, sat redom poziva definisane brojeve sve dok ne uspostavi vezu sa jednim od njih. U međuvremenu, roditelji primaju informacije o trenutnoj lokaciji djeteta.

 
 
 
 

SMARTIĆ TARIFNI PAKET50 min

+ neograničeni minuti u mreži
Neograničen internet
2.49 EUR / mjesečno
 
 
 

Cijena uz uređaj


 

24 RATE
mjesečna rata
3.50 EUR
uz ugovornu obavezu
24 mjeseca
+ 2.49 EUR
mjesečna pretplata
na Smartić paket
Ukupno mjesečno
5.99 EUR
12 RATA
mjesečna rata
7 EUR
uz ugovornu obavezu
12 mjeseci
+ 2.49 EUR
mjesečna pretplata
na Smartić paket
Ukupno mjesečno
9.49 EUR
PUNA CIJENA
puna cijena uređaja
89.9 EUR
bez ugovorne obaveze
+ 2.49 EUR
mjesečna pretplata
na Smartić paket
 
 

Dodatne informacije o Smartić paketu

Uslovi koji važe isključivo uz kupljen uređaj