Ostale usluge

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE OSTALE USLUGE

Share this:

 
 

Moj Telenor aplikacija

 

Bilo da ste postpejd ili pripejd korisnik, uz Moj Telenor aplikaciju u svakom trenutku imate jednostavan pregled potrošnje kao i mogućnost aktivacije dostupnih Telenor dodataka i aktuelnih kampanja.

 
 
 

 
 

"Sim only" benefit

Ukoliko si korisnik nekog od aktuelnih komercijalnih postpejd paketa kraće od 12 mjeseci, ili je tvoj broj prebačen sa pripejd načina plaćanja na postpejd, od 07.11.2017. na raspolaganju ti je i dodatni "Sim only" benefit. 
 

Prenesi broj u Telenor

Najbrža i najbolja mreža otvara vrata svim pripejd i postpejd korisnicima koji žele da postanu korisnici jedne od najvećih svjetskih telekomunikacionih kompanija, a da nastave da koriste svoj broj


 
 

SOS dopuna

Uz SOS dopunu sada možeš nesmetano nastaviti razgovore, poruke ili surfovanje internetom onda kada ti je to najpotrebnije i kada nisi u mogućnosti da dopuniš svoj račun


 
 

Telefonski servisi

Korisni telefonski brojevi u okviru Telenor Crna Gora

 
 
 

Mobilni Facebook

Od sada možete i da postavljate fotografije i video zapise posredstvom WAP i MMS servisa Telenora i Facebook® Mobile. Sve ovo možete da uradite u pokretu, jer vam kompjuter uopšte nije potreban! 


 
 

F&F usluga

Family&Friends (F&F) je servis koji vam pruža mogućnost da odaberete brojeve prema kojima ćete imati povoljniju tarifu prilikom poziva. 
 

Premium servisi

Premijum servisi podrazumijevaju SMS i govorne servise sa dodatnom vrijednošću, odnosno servise koji osnovnim servisima dodaju premijum vrijednost (cijenu koja se razlikuje od standardne cijene SMS-a ili GPRS-a).


 
 

Ponude za korisnike bez ugovorne obaveze

Ukoliko nemaš ugovornu obavezu ili ti je do isteka ugovorne obaveze ostalo još mjesec dana na raspologanju su ti i dodatni benefiti. 
 

Twitter SMS

Tvitujte i pratite prijatelje šaljući i primajući SMS poruke preko broja 14774. 
 
 


Zadovoljan korisnik je prvi i najvažniji cilj naše kompanije.


Zato smo svu snagu i potencijal Telenorove mreže usmerili na zadovoljenje vaših želja i potreba.


To se najbolje ogleda u bogatoj ponudi raznovrsnih usluga, standardizaciji osnovnih servisa, primenjenim merama zaštite i kompatibilnosti sa drugim sistemima, kao i širokom spektru dodatnih usluga.