Ostale usluge

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE OSTALE USLUGE

Share this:

 
 

Moj Telenor aplikacija

 

Bilo da ste postpejd ili pripejd korisnik, uz Moj Telenor aplikaciju u svakom trenutku imate jednostavan pregled potrošnje kao i mogućnost aktivacije dostupnih Telenor dodataka i aktuelnih kampanja.

 
 
 
 

Prenesi broj u Telenor

Najbrža i najbolja mreža otvara vrata svim pripejd i postpejd korisnicima koji žele da postanu korisnici jedne od najvećih svjetskih telekomunikacionih kompanija, a da nastave da koriste svoj broj


 
 

Moj Meni *123#

Dobro došli u Moj meni, Telenor servis koji je tu da vam pomogne da odaberete pravu stvar za vas!  Moj meni ti nudi odličan izbor opcija za tvoj pripejd broj - sada još jednostavnije možeš da pronađeš sve što te zanima, aktiviraš brojne dodatke i saznaš sve o novim Telenor ponudama. 



 
 

SOS dopuna

Uz SOS dopunu sada možeš nesmetano nastaviti razgovore, poruke ili surfovanje internetom onda kada ti je to najpotrebnije i kada nisi u mogućnosti da dopuniš svoj račun


 
 

Telefonski servisi

Korisni telefonski brojevi u okviru Telenor Crna Gora

 
 
 

Moj Telenor ton

Moj Telenor ton – korisnicima omogućava da izaberu muzičku podlogu koja mijenja standardni zvuk pozivnog signala koji čuju osobe kada ih zovu.



 
 

Twitter SMS

Tvitujte i pratite prijatelje šaljući i primajući SMS poruke preko broja 14774.



 
 

Mobilni Facebook

Od sada možete i da postavljate fotografije i video zapise posredstvom WAP i MMS servisa Telenora i Facebook® Mobile. Sve ovo možete da uradite u pokretu, jer vam kompjuter uopšte nije potreban! 


 
 

F&F usluga

Family&Friends (F&F) je servis koji vam pruža mogućnost da odaberete brojeve prema kojima ćete imati povoljniju tarifu prilikom poziva.



 
 

Premium servisi

Premijum servisi podrazumijevaju SMS, govorne i WAP servise sa dodatnom vrijednošću, odnosno servise koji osnovnim servisima dodaju premijum vrijednost (cijenu koja se razlikuje od standardne cijene SMS-a ili GPRS-a).


 
 


Zadovoljan korisnik je prvi i najvažniji cilj naše kompanije.


Zato smo svu snagu i potencijal Telenorove mreže usmerili na zadovoljenje vaših želja i potreba.


To se najbolje ogleda u bogatoj ponudi raznovrsnih usluga, standardizaciji osnovnih servisa, primenjenim merama zaštite i kompatibilnosti sa drugim sistemima, kao i širokom spektru dodatnih usluga.