Ostale usluge

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE OSTALE USLUGE

Share this:

 
 

Moj Telenor aplikacija

 

Bilo da ste postpejd ili pripejd korisnik, uz Moj Telenor aplikaciju u svakom trenutku imate jednostavan pregled potrošnje kao i mogućnost aktivacije dostupnih Telenor dodataka i aktuelnih kampanja.

 
 
 

 
 

Prenesi broj u Telenor

Najbrža i najbolja mreža otvara vrata svim pripejd i postpejd korisnicima koji žele da postanu korisnici jedne od najvećih svjetskih telekomunikacionih kompanija, a da nastave da koriste svoj broj.


 
 

Zaštita od isključenja

Korisnici mogu da zaštite broj od privremenog isključenja jednom tokom mjeseca i to u periodu od 02. do 15. u mjesecu.

 
 
 

SOS dopuna

Uz SOS dopunu sada možeš nesmetano nastaviti razgovore, poruke ili surfovanje internetom onda kada ti je to najpotrebnije i kada nisi u mogućnosti da dopuniš svoj račun.


 
 

Telefonski servisi

Korisni telefonski brojevi u okviru Telenor Crna Gora

 
 
 

Mobilni Facebook

Od sada možete i da postavljate fotografije i video zapise posredstvom WAP i MMS servisa Telenora i Facebook® Mobile. Sve ovo možete da uradite u pokretu, jer vam kompjuter uopšte nije potreban! 


 
 

Premium servisi

Premijum servisi podrazumijevaju SMS i govorne servise sa dodatnom vrijednošću, odnosno servise koji osnovnim servisima dodaju premijum vrijednost (cijenu koja se razlikuje od standardne cijene SMS-a ili GPRS-a).


 
 

Twitter SMS

Tvitujte i pratite prijatelje šaljući i primajući SMS poruke preko broja 14774. 
 


Zadovoljan korisnik je prvi i najvažniji cilj naše kompanije.


Zato smo svu snagu i potencijal Telenorove mreže usmjerili na zadovoljenje vaših želja i potreba.


To se najbolje ogleda u bogatoj ponudi raznovrsnih usluga, standardizaciji osnovnih servisa, primijenjenim mjerama zaštite i kompatibilnosti sa drugim sistemima, kao i širokom spektru dodatnih usluga.