Moj Meni

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE OSTALE USLUGE MOJ MENI

Share this:

 
Dobro došli u Moj meni, Telenor servis koji je tu da vam pomogne da odaberete pravu stvar za vas!  Moj meni ti nudi odličan izbor opcija za tvoj pripejd broj - sada još jednostavnije možeš da pronađeš sve što te zanima, aktiviraš brojne dodatke i saznaš sve o novim Telenor ponudama.
 
Korisnici pripejd i postpejd brojeva od sada imaju, u svakom trenutku sve najbolje ponude na jednom mjestu. 
 
Biranjem *123# na svom telefonu, korisnik poziva Moj meni i automatski mu se na ekranu telefona prikazuju brojne opcije za ostvarivanje pogodnosti . 
 
Dovoljno je da korisnik pritisne taster za potvrdu pogodnosti koja mu najviše odgovara i uživa u svom izboru. 
 
Besplatnim pozivom *123# imate mogućnost da provjerite svoje trenutno stanje ili aktivirate neku od usluga i promocija u ponudi Telenora, čak i iz rominga. 
 
Pozivanjem *123# na ekranu mobilnog prikazuje se Meni sa opcijama obilježenim rednim brojevima. Željenu opciju birate tako što pritisnete taster za potvrdu i upišete redni broj. 

 

Moj Meni - Postpejd

Odaberi najbolju ponudu za sebe kroz Moj Meni *123#

 
Pozovi Moj Meni *123#  i odaberi neku od mnogih ponuda za sebe. Jer od sada je Moj Meni *123# dostupan i postpejd korisnicima. Uživaj u još više razgovora, poruka i neograničenom internetu. Pričaj i šalji poruke ka inostranstvu, po znatno sniženim cijenama. 
 
Dovoljno je samo da posjetiš *123# Moj Meni , i na ekranu tvog telefona će se automatski prikazati brojne opcije koje možeš da odabereš:
  1. Internet ponude – Surfuj brže
  2. Roming ponude – Dnevna / Nedjeljna karta iz Telenor Srbija mreže
  3. Omiljeni broj – Neograničeni pozivi ka jednom, dva ili tri omiljena broja iz Telenor mreže
  4. Internacionalne ponude – Popust na pozive ka Srbiji i Bosni i Hercegovini, popust na pozive ka regionu, popust na pozive ka Rusiji, popust na pozive ka ostatku svijeta
  5. Servisi - Prenos novca; Ko me zvao?; Javi se; Dopuni mi račun; Dopuna vaučerom; Zabava ( Livescore, Vicevi, WAP vijesti, Dobre stvari portal); Moj račun

Moj Meni - Pripejd