Ponude za korisnike bez ugovorne obaveze

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE OSTALE USLUGE PONUDE ZA KORISNIKE BEZ UGOVORNE OBAVEZE

Share this:

 

Ukoliko nemaš ugovornu obavezu ili ti je do isteka ugovorne obaveze ostalo još mjesec dana na raspologanju su ti i neki od sljedećih benefita:

 

Ponude za postpejd pakete


Ukoliko duže od godinu dana i koristiš postpejd usluge možeš da se opredijeliš i za neki od sljedećih dodataka:

  • 20% popusta na mjesečnu pretplatu;
  • 50% više minuta za pozive ka mrežama u Crnoj Gori, u odnosu na izabrani paket;
  • 50% vise interneta;
  • 1000 SMS (samo uz paket Sekunda).

 

Ovi benefiti traju 12 mjeseci. Ugovorna obaveza je 12 mjeseci. Poslije isteka 6 mjeseci korisnik može da kupi telefon ili drugi uređaj u Telenor prodavnici zasnivajući novi ugovor sa novom ponudom, pri čemu nema više obaveza niti benefita stečenih na osnovu ove ponude.


Ponuda je dostupna uz prelazak na neki od paketa iz komercijalne ponude (Play 2, Play 4, Play 200, Total 4, Total 8,Total 16, Total 100, Sekunda).

 

 

Ponude za internet tarifne pakete


Ukoliko duže od 3 mjeseca koristiš postpejd internet usluge možeš da se opredijeliš za dodatak sa duplo više GB u okviru paketa.

 

Ovaj benefit traje 24 mjeseca. Ugovorna obaveza je 12 mjeseci. Poslije isteka 12 mjeseci korisnik može da kupi tablet ili drugi uređaj u Telenor prodavnici zasnivajući novi ugovor sa novom ponudom, pri čemu nema više obaveza niti benefita stečenih na osnovu ove ponude.


Korisnici koji imaju Surfuj Plus, Surfuj, Flat ili 4G Internet paket moći će da dobiju ponudu, ne mijenjajući svoj paket, dok će ostali korisnici dobiti ponudu jedino uz prelazak na neki od paketa iz komercijalne ponude.