Ponude za korisnike bez ugovorne obaveze

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE OSTALE USLUGE PONUDE ZA KORISNIKE BEZ UGOVORNE OBAVEZE

Share this:

 

Ukoliko nemaš ugovornu obavezu ili ti je do isteka ugovorne obaveze ostalo još mjesec dana na raspologanju su ti i neki od sledećih benefita:

 

Ponude za postpejd pakete


Ukoliko duže od godinu dana i koristiš postpejd usluge možeš da se opredeliš i za neki od sledećih dodataka:

  • 20% popusta na mjesečnu pretplatu
  • 50% više minuta za pozive ka mrežama u Crnoj Gori, u odnosu na izabrani paket
  • 50% više dodatnog kredita, u odnosu na izabrani paket
  • 1000 SMS
  • 1 GB

 

Ovi benefiti traju 12 mjeseci. Ugovorna obaveza je 12 mjeseci. Poslije isteka 6 mjeseci korisnik može da kupi telefon ili drugi uređaj u Telenor prodavnici zasnivajući novi ugovor sa novom ponudom, pri čemu nema više obaveza niti benefita stečenih na osnovu ove ponude.


Ponuda je dostupna uz prelazak na neki od paketa iz komercijalne ponude (Plus S/M/L, Play Plus S/M/L/XL, Premium Plus, Prenesi i Dopuni Plus).

 

 

Ponude za internet tarifne pakete


Ukoliko duže od 3 meseca koristiš postpejd internet usluge možeš da se opredeliš za dodataak sa duplo više GB u okviru paketa.

 

Ovaj benefit traje 24 mjeseca. Ugovorna obaveza je 12 mjeseci. Poslije isteka 12 mjeseci korisnik može da kupi tablet ili drugi uređaj u Telenor prodavnici zasnivajući novi ugovor sa novom ponudom, pri čemu nema više obaveza niti benefita stečenih na osnovu ove ponude.


Korisnici koji imaju Surfuj Plus, Surfuj, Flat ili 4G Internet paket moći će da dobiju ponudu, ne mijenjajući svoj paket, dok će ostali korisnici dobiti ponudu jedino uz prelazak na neki od paketa iz komercijalne ponude.