SIM only benefit

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE OSTALE USLUGE SIM ONLY BENEFIT

Share this:

 

Ukoliko si korisnik nekog od aktuelnih komercijalnih postpejd paketa (Prenesi Play+,Prenesi I Surfuj+Premijum+, Prenesi I dopuni, Sekunda) kraće od 12 mjeseci, od 07.11.2017. na raspolaganju ti je i dodatni "Sim only" benefit pod sledećim uslovima:

  • Zaključenjem ugovora sa minimalnim periodom trajanja od 12 mjeseci,  ostvaruješ pravo na benefit 5GB interneta mjesečno u toku trajanja ugovorne obaveze.

  • Zaključenjem ugovora sa minimalnim periodom trajanja od 24 mjeseca, ostavaruješ pravo i na benefit 5GB interneta mjesečno, kao i na aktivaciju dodatka „Društvene mreže“ koji ce takodje biti aktivan do isteka ugovorne obaveze.

Korisnici koji već imaju ugovornu obavezu mogu da ostvare pravo na "Sim only" benefit nakon izmirenja ugovorne obaveze.

 

 

Pravila korišćenja „Sim only “ benefita 

  • Internet saobraćaj iz  „Sim only “ servisnog benefita se može koristiti samo za internet potrošnju u nacionalnom saobraćaju. 
  • Internet saobraćaj iz servisnog benefita „Sim only “ koji je dodeljen u jednom mjesecu važi do kraja tog mjeseca i nepotrošeni deo ovog internet saobraćaja ne može se prenositi u naredne mjesece.
  • Kolicinu internet saobracaja iz servisnog benefita  (5 GB interneta u nacionalnom saobraćaju) korisnik dobija u cjelosti u trenutku aktivacije benefita bez obzira na datum u mjesecu kada je benefit prvi put aktiviran, dok se tokom narednih mjeseci trajanja promocije kvota od 5 GB dodjeljuje prvog dana u mjesecu.
  • Ukoliko korisnik ima uvedenu zabranu odlaznog saobraćaja ili bilo koju vrstu suspenzije na broju na kome je aktivirana promocija, ne može koristiti dodatni saobraćaj iz benefita sa broja na kome postoji zabrana ili suspenzija.
  • Korisnik koji ima aktiviranu ovaj servisni benefit  može da aktivira druge internet dodatke iz Telenor portfolija.