Menu
 

Ako imaš stari telefon koji više ne koristiš donesi ga u najbližu Telenor prodavnicu i uzmi  vaučer za kupovinu novog telefona ili drugog uređaja po izboru. Iskoristi vaučer za kupovinu jednog od  Samsung ili Xiaomi odabranih modela i čeka te dodatni popust do 100 eur!*

 
*Ponuda važi do 28.02.2021.
 
 

SAMSUNG
GALAXY S10+

 
 
 
 

SAMSUNG
GALAXY NOTE 10LITE

 
 
 
 

SAMSUNG
GALAXY A41

 
 
 
 

XIAOMI
MI 8 LITE

 
 
 
 

Usluga Staro za novo ti omogućava da doneseš svoj telefon u Telenorovu poslovnicu, gdje će naše kolege procijeniti njegovu vrijednost. Ako ti ponuda odgovara, dobićeš odgovarajući iznos u obliku vaučera za kupovinu novog telefona ili dodatne opreme. Vaučer možeš iskoristiti u narednih 60 dana, ili ga pokloniti prijatelju ili članu porodice.

 
 

Kako da zamijenim telefon?

 
Posjeti najbližu Telenor prodavnicu i predaj svoj stari uređaj prodavcu na procjenu.
Zaposleni u prodavnici procjenjuje tvoj uređaj prema unaprijed definisanim kriterijumima kao što su marka , model , godina proizvodnje i stanje uređaja .
Nakon procjene, dobijaš ponudu za otkup uređaja. Ako prihvatiš ovu ponudu i potpišeš sva potrebna dokumenta dobićeš vaučer u iznosu utvrđene vrijednosti uređaja.
Vaučer ima jedinstveni kod i na njemu piše vrijednost koja je prihvaćena za stari uređaj. Na vaučeru je takođe i naznačen datum do kog se vaučer može iskoristiti.
Vaučer možeš da iskoristiš za ostvarivanje popusta na kupovinu novog uređaja ili artikla dodatne opreme iz važeće ponude Telenora.
 
 

Procjena i otkup uređaja

Kupovina novog uređaja uz vaučer

 
 

Iskoristi sjajnu ponudu i zamijeni stari telefon odmah.