Menu
 

Kada odlučiš da je vrijeme za novi telefon ponesi stari u najbližu Telenor prodavnicu i mi ćemo ga bezbjedno reciklirati. Na taj način ćeš nam pomoći da zajedno brinemo o okolini, a dobićeš i vaučer u iznosu od najmanje 50 eura koji možeš da iskoristiš za kupovinu novog telefona. Ukoliko se odlučiš za nekih od iPhone 12 modela dobijaš i dodatni popust do 150 eura.

 
 

Apple

 

iPhone 12 Mini 64GB

 
 

Apple

 

iPhone 12 64GB

 
 

Apple

 

iPhone 12 128GB

 
 

Vaučer možeš iskoristiti u narednih 30 dana, ili ga pokloniti prijatelju ili članu porodice, bilo da si Telenor korisnik ili ne. Popust na iPhone telefone moguće je ostvariti samo uz vaučer za reciklažu.

 

Kako da recikliram telefon?

 
Posjeti najbližu Telenor prodavnicu i predaj svoj stari uređaj prodavcu na procjenu.
Zaposleni u prodavnici procjenjuje tvoj uređaj prema unaprijed definisanim kriterijumima kao što su marka , model , godina proizvodnje i stanje uređaja .
Nakon procjene, dobićeš ponudu za otkup uređaja. Ako prihvatiš ponudu i potpišeš sva potrebna dokumenta dobićeš vaučer u iznosu od najmanje 50 eur.
Vaučer ima jedinstveni kod i na njemu piše vrijednost koja je prihvaćena za stari uređaj. Na vaučeru je takođe i naznačen datum do kog se vaučer može iskoristiti.
Vaučer možeš da iskoristiš za ostvarivanje popusta na kupovinu novog telefona iz važeće ponude Telenora.
 
 

Procjena i otkup uređaja

Kupovina novog uređaja uz vaučer

 
 

Iskoristi sjajnu ponudu i recikliraj stari telefon odmah.