Menu
 

Ako imaš stari telefon koji ti je dosadio ili koji više ne koristiš, imamo nešto baš za tebe. Donesi svoj stari telefon i uzmi vaučer za kupovinu novog telefona ili drugog uređaja po izboru.


Usluga Staro za novo ti omogućava da doneseš svoj telefon u Telenorovu poslovnicu, gdje će naši stručnjaci procijeniti njegovu vrijednost. Ako ti ponuda odgovara, dobićeš odgovarajući iznos u obliku vaučera za kupovinu novog telefona ili dodatne opreme. Vaučer možeš iskoristiti u narednih 60 dana, ili ga pokloniti prijatelju ili članu porodice. Sklopi ugovor uz jedan od Total ili Play paketa jer dobijaš i do 30 GB mjesečno do isteka ugovorne obaveze.

 

Svim korisnicima koji sklope ugovor na nekom od Total ili Play paketa, u trajanju od 12 ili 24 mjeseca, biće automatski dodaljen dodatni internet saobraćaj svakog mjeseca, bez nadoknade. Benefit će se automatski dodeljivati svakog mjeseca, do isteka ugovorne obaveze. Detalji ponude >

 

Kako da zamijenim telefon?

 
Posjeti najbližu Telenor prodavnicu i predaj svoj stari uređaj prodavcu na procjenu.
Zaposleni u prodavnici procjenjuje tvoj uređaj prema unaprijed definisanim kriterijumima kao što su marka , model , godina proizvodnje i stanje uređaja .
Nakon procjene, dobijaš ponudu za otkup uređaja. Ako prihvatiš ovu ponudu i potpišeš sva potrebna dokumenta dobićeš vaučer u iznosu utvrđene vrijednosti uređaja.
Vaučer ima jedinstveni kod i na njemu piše vrijednost koja je prihvaćena za stari uređaj. Na vaučeru je takođe i naznačen datum do kog se vaučer može iskoristiti.
Vaučer možeš da iskoristiš za ostvarivanje popusta na kupovinu novog uređaja ili artikla dodatne opreme iz važeće ponude Telenora.
 
 

Procjena i otkup uređaja

Kupovina novog uređaja uz vaučer

 
 

Iskoristi sjajnu ponudu i zamijeni stari telefon odmah.