Postpejd tarifni dodaci

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE TARIFNI DODACI POSTPEJD TARIFNI DODACI

Share this:

 

Postpejd tarifni dodaci pružaju ti najbolji način da optimizuješ svoje troškove. Posjeti  Moj Telenor aplikaciju  i odaberi jednu od ponuda kreiranih baš po tvojoj meri!

 
 

Internet tarifni dodaci

 
 

Odaberi jedan od ponuđenih tarifnih dodataka koji ti omogućavaju da budeš onlajn koliko poželiš i to tokom jednog dana ili jednog mjeseca, uz broj megabajta za koji se ti opredijeliš. 

 

250 MB svaki mjesec

Aktiviraj dodatnih 250 MB brzog interneta mjesečno.


Megabajti iz dodatka troše se prije megabajta iz tarifnog paketa. Ovaj internet dodatak se automatski aktivira svakog mjeseca, a deaktiviranje će biti omogućeno nakon naplate u sledećem mjesecu od trenutka aktivacije. Cijena: 1.98 EUR

Aktivacijapošaljite 250 MB na broj 1477

 
 

500 MB svaki mjesec

4G 1 GB svaki mjesec

4G 3 GB svaki mjesec

4G 10 GB svaki mjesec

250 MB jedan mjesec

500 MB jedan mjesec

1000 MB jedan mjesec

 

Napomena

 
 
 

Dodaj minute

 
 

Odluči se za jedan od dodataka koji će ti omogućiti dodatne minute u Telenor mreži, ili još više minuta ka svim domaćim mrežama. 

 

200 minuta

200 dodatnih minuta ka svim brojevima iz mobilne i fiksne mreže u Crnoj Gori.


Minuti iz dodatka dostupni su nakon potrošenih minuta iz tarifnog paketa i važe samo u nacionalnom saobraćaju.Korisnici postpejd paketa mogu iskoristiti minute iz dodatka do kraja mjeseca, osim korisnika na Prenesi i Dopuni paketu koji mogu iskoristiti minute u roku od 30 dana od dana aktivacije dodatka 


Cijena:  6.05 EUR

Aktivacija: pošaljite 200MIN na broj 1477


 

100 minuta

50 minuta

3000 Telenor minuta

 

Napomena

 
 
 

Dodaj poruke

 
 

Iskoristi priliku, dodaj još više poruka svom paketu i uživaj u kuckanju i komunikaciji sa svim prijateljima u nacionalnom saobraćaju. 

 

500 SMS poruka

Aktiviraj dodatnih 500 poruka mjesečno ka svim mobilnim mrežama Crnoj Gori i Srbiji.


Poruke iz dodatka  dostupne su nakon potrošenih poruka iz tarifnog paketa i odnose se samo na nacionalni saobraćaj. Korisnici postpejd paketa mogu iskoristiti SMS poruke iz dodatka do kraja mjeseca, osim korisnika na Prenesi i Dopuni paketu koji mogu iskoristiti SMS poruke u roku od 30 dana od dana aktivacije dodatka


Cijena: 3 EUR

Aktivacija: pošaljite 500 SMS na broj 1477


 
 

Napomena

 
 
 

Digitalni servisi

 
 

Slušaj omiljenu muziku u svakom trenutku, četuj sa prijateljima kad god poželiš i ne brini ukoliko izgubiš telefon, pošto će ti sve slike i kontakti biti na sigurnom.

 
 

Aktivacija i deaktivacija

 
 
 

Međunarodni pozivi

 
 

Povoljni pozivi ka inostranstvu uz “Dodaj medjunarodne pozive”

 
Od sada više ne moraš da vodiš rijetke i kratke razgovore sa dragim osobama i prijateljima iz inostranstva! Vrijeme je da se opustiš, jer je dodatak za međunarodne pozive jedan od najpovoljnijih i najjednostavnijih načina za pozivanje ka fiksnim i mobilnim mrežama širom svijeta, koji ti omogućava da pozivaš inostranstvo po cijeni već od 0.05 EUR po minuti!
 
Pozovi *123# i aktiviraj Dodaj međunarodne pozive po cijeni od samo 2.02 EUR, i uživaj u povoljnim pozivima ka čak 44 zemlje svijeta. Nakon aktivacije, dodatak se obnavlja svakog mjeseca, a deaktiviranje će biti omogućeno nakon naplate u sledećem mjesecu od trenutka aktivacije. 

Pogledaj cijene u okviru tarifnog dodatka „Dodaj međunarodne pozive“

 

Napomena

 
 
 

Roming dodaci

 
 

Dodaci su namjenjeni korisnicima koji često putuju u Srbiju i imaju potrebu za dužim razgovorima.

 

Dnevna karta

Roming paket za Srbiju.

Tarifni dodatak dnevna karta omogućava vam da nakon aktivacije do ponoći istog dana imate besplatne odlazne pozive ka mrežama Telenor Crna Gora i Telenor Srbija, besplatan SMS ka mrežama Telenor Crna Gora i Telenor Srbija, besplatne dolazne pozive iz svih mreža i besplatan internet.

Više informacija o dodatku Dnevna karta.


Cijena:  1,53 €

Aktivacija:  besplatno pozovite *123#

 
 

Nedeljna karta

 
 
 

Moj Telenor aplikacija


Bilo da ste postpejd ili pripejd korisnik, uz Moj Telenor aplikaciju u svakom trenutku imate jednostavan pregled potrošnje kao i mogućnost aktivacije dostupnih Telenor dodataka i aktuelnih kampanja.

 

Preuzmite najnoviju verziju aplikacije u zavisnosti od operativnog sistema vašeg telefona:

  •  
  •