Tarifni dodaci

Share this:

Menu

Share this:

 
 

Postpejd tarifni dodaci

Pripejd tarifni dodaci

 
 

Postpejd tarifni dodaci pružaju ti najbolji način da optimizuješ svoje troškove.

Posjeti  Moj Telenor aplikaciju  i odaberi jednu od ponuda kreiranih baš po tvojoj mjeri!

 
 

Internet tarifni dodaci


 
 

Odaberi jedan od ponuđenih tarifnih dodataka koji ti omogućava da budeš onlajn koliko poželiš uz broj gigabajta za koji se ti opredijeliš.


 

1 GB svaki mjesec

1.95 EUR

mjesečno*

3 GB svaki mjesec

4.95 EUR

mjesečno*

10 GB svaki mjesec

9.95 EUR

mjesečno*

1 GB jedan mjesec

2.45 EUR

jednokratno*

 
 

*Dodaci 1GB, 3GB i 10GB svaki mjesec se automatski aktiviraju svakog mjeseca, a deaktiviranje će biti omogućeno nakon naplate u sljedećem mjesecu od trenutka aktivacije. Dodatak 1GB jedan mjesec se ne produžava automatski. Ukoliko želiš ponovo koristiš ovaj dodatak potrebno je da ga ponovo aktiviraš.

 
 

Napomena

 
 

Dodaj minute


 

Odluči se za jedan od dodataka koji će ti omogućiti dodatne minute u Telenor mreži, ili još više minuta ka svim domaćim mrežama. 

 

200 minuta

200 dodatnih minuta ka svim brojevima iz mobilne i fiksne mreže u Crnoj Gori.


Minuti iz dodatka dostupni su nakon potrošenih minuta iz tarifnog paketa i važe samo u nacionalnom saobraćaju.Korisnici postpejd paketa mogu iskoristiti minute iz dodatka do kraja mjeseca, osim korisnika na Prenesi i Dopuni paketu koji mogu iskoristiti minute u roku od 30 dana od dana aktivacije dodatka 


Cijena:  6.09 EUR

Aktivacija: pošaljite 200MIN na broj 1477


 

100 minuta

50 minuta

 

Napomena

 
 

Digitalni servisi


 

Slušaj omiljenu muziku u svakom trenutku, četuj sa prijateljima kad god poželiš i ne brini ukoliko izgubiš telefon, pošto će ti sve slike i kontakti biti na sigurnom.

 
 

Aktivacija i deaktivacija

 
 

Međunarodni pozivi


 

Povoljni pozivi ka inostranstvu uz “Dodaj međunarodne pozive”

 
Od sada više ne moraš da vodiš rijetke i kratke razgovore sa dragim osobama i prijateljima iz inostranstva! Vrijeme je da se opustiš, jer je dodatak za međunarodne pozive jedan od najpovoljnijih i najjednostavnijih načina za pozivanje ka fiksnim i mobilnim mrežama širom svijeta, koji ti omogućava da pozivaš inostranstvo po cijeni već od 0.05 EUR po minuti!
 
Pozovi *123# i aktiviraj Dodaj međunarodne pozive po cijeni od samo 2.09 EUR, i uživaj u povoljnim pozivima ka čak 44 zemlje svijeta. Nakon aktivacije, dodatak se obnavlja svakog mjeseca, a deaktiviranje će biti omogućeno nakon naplate u sljedećem mjesecu od trenutka aktivacije. 

Pogledaj cijene u okviru tarifnog dodatka „Dodaj međunarodne pozive“

 

Napomena

 
 

Roming dodaci


 

Dodaci su namijenjeni korisnicima koji često putuju u Srbiju i imaju potrebu za dužim razgovorima.

 

Dnevna karta

Roming paket za Srbiju.

Tarifni dodatak dnevna karta omogućava vam da nakon aktivacije do ponoći istog dana imate besplatne odlazne pozive ka mrežama Telenor Crna Gora i Telenor Srbija, besplatan SMS ka mrežama Telenor Crna Gora i Telenor Srbija, besplatne dolazne pozive iz svih mreža i besplatan internet.

Više informacija o dodatku Dnevna karta.


Cijena:  1,59 €

Aktivacija:  besplatno pozovite *123#

 
 

Nedeljna karta

 
 
 
 

Moj Telenor aplikacija

 

Bilo da ste postpejd ili pripejd korisnik, uz Moj Telenor aplikaciju u svakom trenutku imate jednostavan pregled potrošnje kao i mogućnost aktivacije dostupnih Telenor dodataka i aktuelnih kampanja.


 
 

Preuzmite najnoviju verziju aplikacije u zavisnosti od operativnog sistema vašeg telefona: